top of page

Çelik para kasası alırken nelere dikkat edilmeli?

Güncelleme tarihi: 7 Ağu

Çelik para kasası satın alırken dikkat etmemiz gereken önemli noktalar var. Özellikle ihtiyaca yönelik ve güvenilir olması, kasayı seçerken etkili unsurlardır. Farklı tipte kasalar bulunmakta ve bunların seçimi, ihtiyaçlarımıza ve kasaya koyacağımız eşyalara bağlıdır. Her kasada farklı özellikler bulunur; kaliteli malzeme, sac kalınlığı, şifre gibi özellikler önemlidir. Günlük kullanım için daha az değerli eşyalar için orta kaliteli bir kasa tercih edilebilir.


çelik kasa blog yazısı
Çelik para kasası alırken nelere dikkat etmeliiyiz?

Orta kalite ürünler arasında Elegan Serisi, Guardian Serisi, Vulcan Serisi, Antep kasalarından tek kapılı çelik kasalar , özel dolgulu tek kapılı çelik kasa , özel dolgulu çift kapılı çelik kasa, Akıllı komidin kasalar gibi seçenekler bulunur. Özellikle Elegan, Guardian ve Vulcan serileri hafif model olmalarına rağmen sarsıntı alarmı, telefona anlık bildirim göndermesi veya telefondan sarsıntı olması durumunda alarm çalması gibi akıllı teknolojileri ile yüksek güvenlik sağlar. Orta ağırlıkta, darbeye dayanıklı güçlendirilmiş çelik sac, 4 katlı delinmeye dayanıklı sistemiyle çelik para kasası alırken dikkat çekeceğimiz özellikler önemlidir.


Değerli eşyalar için çelik kasa


Değerli ve yüksek güvenlik gerektiren eşyalar için daha kaliteli kasalar tercih edilmelidir. Büyük miktarlarda para, ziynet eşyaları, tapu senetleri, dosyalar için ayrı bir güvenlik gereksinimi olur ve buna bağlı olarak farklı kasalar tercih edilir. Bu yüksek güvenlik gerektiren ürünlerde sac kalınlığı, ara dolgu malzemesi, kilitler, şifreler, ek olarak yüksek ağırlıklar ultra kalite, yüksek güvenlik içermesi gibi özellikler dikkate alınmalıdır.


Örneğin, lotus zırhlı dolgulu çelik kasalar, süper zırhlı çelik kasalar kullanımı iç dizaynı ve yüksek kaliteli olması nedeniyle tercih edilebilir. Yüksek kaliteli ürünlerin özellikleri, ihtiyaca göre ve kasaya konulacak eşyaya göre değişebilir. Genel olarak bahsedecek olursak, bu yüksek kaliteli kasaların oksijene, matkaba, yangına dayanıklı olması ve içerisinde çeşitli özel olarak dizayn edilmiş yapılar bulunması çelik kasa alırken dikkat edilmesi gereken noktaların önemli olduğunu vurgular.




10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page